Hírek, Pályázat

Pályázat nyertesei – 8. Magyar Haikunap

A 8. Magyar Haikunap alkalmából három pályázatot hirdettünk meg: haikuval, haigával és haibunnal nevezhettek a versenyezni vágyók.
A haikuverseny témája a vakcina volt, a nevezők pedig két kategóriában indulhattak. A felnőtt kategória mezőnye bizonyult a legerősebbnek, így itt hat helyezést osztottunk ki. Megosztott első helyezést ért el Pócza Gabriella és Barta Marianna. A dobogó második fokán Ruder Jana és Barbai Béla végeztek. A harmadik helyezést Lucza Á. Alexa és Jordáki Gábor kapták. 

A profik között az első helyezett Bogár Ádám Tamás lett, a második helyezést Fesető Erzsébet érte el, harmadik helyen pedig Császár József haikuja végzett. 

A haigaverseny témája a maszk volt. Felnőtt kategóriában öt helyezés született, az első helyezésen Budai János és Molnár Júlia osztoznak, a megosztott második helyezést pedig Tomity Angéla és engs érték el. A dobogó harmadik fokán Sümegi Attila végzett.

A profik között Tóth Sándor lett az első, Burkus Alexandra pedig a második helyezett.

A haibunok témájául az online oktatást választottuk.  Két helyezés született, a legjobb haibun írója Kincses Edit lett, a második helyezést pedig Ternyila Pál érte el. 

Szeretettel gratulálunk minden nevezőnek és helyezettnek, a művek hamarosan megtekinthetők lesznek oldalunkon!